Vijesti 12. Prosinac 2012.

Susret veterana

Peti susret vatrogasnih veterana VZ Grada Zagreba održan je u petak, 7. prosinca, u restoranu Zlatna medalja u sklopu Zagrebačkih otpadnih voda. Nakon službenog fotografiranja veterana uslijedila je pozdravna riječ predsjednika Zajednice, g. Zlatka Križanića. Uz veterane na susretu su bili nazočni: predstavnik gradonačelnika Grada Zagreba i pročelnik Gradskog ureda, g. Davor Jelavić, predsjednik Skupštine Grada Zagreba, g. Davor Bernardić, zamjenik predsjednika VZ, g. Stjepan Combaj, zapovjednik, g. Javor Lozar, i tajnik, g. Damir Vlahović, te članovi Upravnog odbora Zajednice.

Na početku susreta predsjednik Križanić uručio je priznanja VZ Grada Zagreba pod nazivom “VATROGASNI VETERAN”, koja Povjerenstvo za priznanja i odlikovanja Zajednice dodjeljuje temeljem prijedloga DVD-a. Navedena visoka priznanja za dugogodišnji rad dodjeljuju se od prošle godine, i to pet priznanja godišnje. Za 2012. godinu veteranska priznanja primili su: Drago Šamec “Čuco” iz DVD-a Granešina, Milan Putanec iz DVD-a Vrapče Jug, Stjepan Macan iz DVD-a Sesvetski Kraljevec, Stjepan Ostrugač iz DVD-a Jakuševec i Mato Filipan iz DVD-a Cerje.

Nakon zajedničke večere uslijedilo je druženje uz glazbu, tijekom kojeg je organiziran izbor najboljeg plesnog para, kao i najboljeg pjevača iz redova prijavljenih kandidata. Plesači i pjevači bili su, naravno, vatrogasni veterani, a za svoj nastup primili su prigodne poklone koje su im uručili predsjednik Skupštine Grada, g. Bernardić, i zapovjednik VZ, g. Lozar. Svi sudionici susreta primili su pisana priznanja kao uspomenu za sudjelovanje na ovom tradicionalnom susretu.

Poveznica na fotografije

Najnovije objave: " Vijesti"

Prikaži sve