Vijesti 09. Prosinac 2017.

Susret vatrogasnih veterana

Deseti susret vatrogasaca veterana VZ Grada Zagreba održan je u petak, 8. prosinca, u restoranu Zlatna medalja na kompleksu ZOV-a. Na ovom jubilarnom susretu, koji je organiziralo Povjerenstvo za odlikovanja i priznanja, nazočni su bili dužnosnici Zajednice: predsjednik g. Zlatko Križanić, zamjenik predsjednika g. Neno Gložinić, zapovjednik g. Javor Lozar, tajnik g. Damir Vlahović, kao i nekolicina članova Upravnog odbora. Predstavnik JVP Grada Zagreba bio je pomoćnik zapovjednika g. Tomislav Resman, a izaslanik gradonačelnika bio je g. Mario Hrgović iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Između tristotinjak nazočnih posebna počast iskazana je petorici vatrogasaca koji su primili priznanje VZ Grada Zagreba pod nazivom “vatrogasni veteran”. Navedeno priznanje primili su: Tomo Vrtarić iz DVD-a Sesvetska Selnica, rođen 14.11.1935., Slavko Vlašić iz DVD-a Kupinečki Kraljevec, rođen 1.1.1942., Josip Špoljar iz DVD-a Sveta Klara, rođen 5.12.1947., Krešimir Gramec iz DVD-a Bijenik, rođen 25.8.1949. i Tomislav Ivas iz DVD-a Zagreb, rođen 10.2.1953. godine.

Visoko priznanje VZ Grada Zagreba za izuzetan doprinos u obliku kristalne kocke primio je dugogodišnji član Upravnog odbora Zajednice, g. Milan Silić iz DVD-a Zapad.

Nakon podjele navedenih priznanja i zajedničke večere, uslijedilo je veselo druženje uz Hrvatske plesove, tijekom kojeg su se veterani natjecali za najbolji plesni par ili pak najboljeg pjevača, a za koje su bile pripremljene nagrade, dok su svi sudionici dobili prigodne poklone.

Poveznica na slike

DR

Najnovije objave: " Vijesti"

Prikaži sve