Vijesti 09. Studeni 2017.

Premijera filma: Samo za hrabre

U Cinestaru Arena Zagreb, dana 8. studenog 2017. godine, premijerno je prikazan američki igrani film pod naslovom: “SAMO ZA HRABRE”. Filmska je to ekranizacija tragičnog događaja od 30.06.2013. godine, kada je u američkoj saveznoj državi Arizona, u blizini malog gradića Yarnell Hill, poginulo 19 pripadnika specijalne vatrogasne postrojbe Granite Mountain Interagency Hotshot Crew.

Prije početka same projekcije, u predvorju dvorane 10, posjetitelji su imali priliku družiti se s vatrogascima i vidjeti prikaze situacija i opreme koji su njihova svakodnevica, a dobrodošlicu im je poželio Hrabri Hrvoje, maskota zagrebačkih vatrogasaca. Posjetitelji su mogli odmjeriti snage s vatrogascima u brzom oblačenju zaštitinih odijela, razgledati i isprobati različita vatrogasna odijela i opremu te se fotografirati i družiti sa stvarnim junacima današnjeg svijeta.

U suradnji Vatrogasne postrojbe Zagreb i tvrtke BLITZ-CINESTAR predstavljena je i humanitarna akcija. Tako je za svaki kupljeni VATROGASNI MENI predviđena donacija od 10 kn za kupnju opreme našim kolegama vatrogascima iz vatrogasnih društava Splitsko-dalmatinske županije. Kupnja VATROGASNOG MENIJA bit će moguća uz bilo koji film u periodu od 8.11.2017. do 8.1.2018. godine, a moguće ga je kupiti u svim CineStar kinima i u kinu Kaptol Boutique Cinema.

O samom filmu, kojim je zaista vjerno prikazano stradanje 19 mladih vatrogasaca, dovoljno je govorila mučna tišina u kojoj su gledatelji, po završetku projekcije, napustili kino dvoranu.

DR

Najnovije objave: " Vijesti"

Prikaži sve