Vijesti 26. Rujan 2021.

Poplava u Zagrebu

Jutros nešto prije 6 sati stanovnike zagrebačke četvrti Trešnjevka sjever probudila je poplava nastala zbog puknuća vodovodne cijevi u Selskoj ulici, stotinjak metara južnije od križanja sa Ozaljskom.
Brojni podrumi i sutereni su poplavljeni, a na terenu su vatrogasci i druge službe koje pomažu građanima ispumpavati vodu iz poplavljenih prostorija.
Najteže stanje je u Selskoj i okolnim ulicama – Grobničkoj, Hreljinskoj, Crikveničkoj i Veprinačkoj ulici, gdje se voda u bujicama slijeva.
Poplavljene su i prostorije Nogometnog kluba Trešnjevka, a voda je doprla i do sportske dvorane Trešnjevka, poznatije kao Kutija šibica.
Oko 7,40 sati zaustavljen je dotok vode u puknutu vodovodnu cijev u Selskoj ulici zbog koje je jutros poplavljen dio gradske četvrti Trešnjevka sjever i voda viąe ne slijeva u okolne ulice.
Na mjestu gdje je pukla cijev u Selskoj ulici ispred kućnog broja 173 nastala je velika i duboka rupa, a okupljeni građani komentiraju prizor kao da je pala bomba. Nakon zaustavljanja vode započela je sanacija terena.

Izvor: Jutarnji list

Najnovije objave: " Vijesti"

Prikaži sve