Vijesti 02. Prosinac 2023.

Početak aktivnih dežurstava u Vatrogasnoj zajednici Grada Zagreba

Vatrogasna zajednica Grada Zagreba dugi niz godina radi na uspostavi dežurstava u dobrovoljnim vatrogasnim društvima na rubnim djelovima grada s jednim važnim ciljem-što brži i efikasniji dolazak na intervenciju.


Povijesni dan za zagrebačko vatrogastvo dolazi zahvaljujući inicijativi zamjenika predsjednika Vatrogasne zajednice Grada Zagreba g. Srećka Bahlena koji je danas svečano otvorio početak dežurstava i time višegodišnju želju pretvorio u stvarnost.
Podršku u realizaciji projekta imao je od zamjenika zapovjednika za dobrovoljno vatrogastvo Grada Zagreba g.Drage Ruge i članova Upravnog odbora.
Dežurstva istovremeno kreću na tri lokacije u gradu i to u DVD-u “Sesvete”, DVD-u “Kupinečki Kraljevec” i DVD-u “Moravče”.
Svečanom otvaranju dežurstava prisustvovali su izaslanik potpredsjednika Vlade RH i ministra hrvatskih branitelja general Ivan Pokaz,
saborski zastupnik i član saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost g. Ante Deur, zamjenik predsjednika VZGZ g.Srećko Bahlen, zapovjednik JVP Grada Zagreba Siniša Jembrih, zamjenik zapovjednika za dobrovoljno vatrogastvo Grada Zagreba g.Drago Ruga, članovi Upravnog odbora VZGZ, Stručna služba te Počasna postrojba VZGZ.

Najnovije objave: " Vijesti"

Prikaži sve