Vijesti 10. Lipanj 2024.

Natjecanje vatrogasaca Vatrogasne zajednice Grada zagreba 2024.

U nedjelju 9.lipnja održano je kvalifikacijsko natjecanje vatrogasaca Vatrogasne zajednice Grada Zagreba za Državno natjecanje koje će se održati 2025. godine.
Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 76 ekipa u šest kategorija (MA/ŽA/MB/ŽB/JVPA/JVPB) sa ukupno 760 članova. Na samom natjecanju sudilo je 34 vatrogasnih sudaca, a organizaciju je činilo 50 pripadnika organizacijskog odbora na čelu sa predsjednikom Povjerenstva za natjecanja VZGZ gospodinom Markom Pešutom.

Proglašenje rezultata te dodjelu pehara i medalja izvršili su zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba gospodin Luka Korlaet, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Zagreba gospodin Srećko Bahlen uz kojeg su nazočili i članovi Upravnog odbora VZGZ-a te zamjenik vatrogasnog zapovjednika Grada Zagreba za dobrovoljno vatrogastvo gospodin Drago Ruga.
Proglašenju su prisustvovali i predsjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije gospodin Stjepan Skuliber, predsjednik Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije gospodin Mijo Brlečić te kontrolor ovog natjecanja gospodin Zdravko Filipaj.
Ovim putem veliku zahvalu upućujemo svim vatrogasnim sucima koji su sudili na ovom natjecanju te čestitamo svim sudionicima, a posebno pobjednicima koji će braniti boje našeg grada na nadolazećem Državnom natjecanju 2025.

Rezultate te prvoplasirane ekipe po kategorijama:

Kategorija Muški A
🥇DVD Kašina MA-I
🥈DVD Vugrovec MA-I
🥉DVD Sesvetska Selnica MA-I

Kategorija Muški B
🥇DVD Granešina MB-I
🥈DVD Blaguša MB-I
🥉DVD Odranski Obrež MB-I

Kategorija Žene A
🥇DVD Granešina ŽA -I
🥈DVD Kašina ŽA -II
🥉DVD Lužan ŽA-I

Kategorija Žene B
🥇DVD Odranski Obrež ŽB
🥈DVD Kašina ŽB
🥉DVD Lužan ŽB

Kategorija JVP A
🥇JVP Grada Zagreba A

Kategorija JVP B
🥇JVP Grada Zagreba B

Najnovije objave: " Vijesti"

Prikaži sve