Natjecanja 07. Lipanj 2015.

Vatrogasno natjecanje 2015.

Natjecanje vatrogasaca VZ Grada Zagreba održano je u nedjelju 31. svibnja 2015. godine na terenima ZOV-a. Na natjecanju koje je potrajalo tijekom cijelog dana nastupili su natjecatelji u četiri kategorije. U kategoriji muški A (do 30 godina) nastupile su 54 ekipe, a u kategoriji muški B (preko 30 godina) nastupilo je 30 ekipa. Žene su nastupile također u dvije kategorije, žene A 12 i 5 ekipa žene B. Osim natjecatelja iz dobrovoljnih vatrogasnih društava izvan kategorije je nastupila i natjecateljska desetina JVP Grada Zagreba, koja je pokazala zavidnu uvježbanost i pripremljenost za natjecanje. Natjecatelji su sukladno pravilniku izvodili po dvije vježbe te štafetnu utrku bez prepreka.

Rukovoditelj natjecanja bio je zapovjednik VZGZ Javor Lozar, a uz kontrolora HVZ-a sudili su vatrogasni suci VZ Grada Zagreba i VZ Zagrebačke županije. Prehrana sudionika organizirana je tradicionalno u restoranu Zlatna medalja u sklopu kompleksa ZOV-a. Na proglašenju natjecanja bili su nazočni dužnosnici VZGZ predsjednik Zlatko Križanić, tajnik Damir Vlahović te članovi Upravnog odbora Zajednice. Nazočan je bio i predstavnik Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama, kao i zapovjednik JVP Grada Zagreba Mladen Malčić, koji je obećao da će na slijedećem natjecanju JVP nastupiti sa 5 ekipa iz svih zagrebačkih vatrogasnih postaja.

Natjecanje je organiziralo i provelo povjerenstvo za mladež, djecu i natjecanja VZGZ uz suradnju stručne službe Zajednice, a nastupila je limena glazba DVD-a Belovar. Tijekom cijelog dana na terenu je bila nazočna ekipa Zavoda za hitnu medicinu Zagrebačke županije, koja je morala više puta intervenirati, srećom samo radi slabosti vrućinom iscrpljenih natjecatelja.

Rezultati natjecanja:


Žene A
1. DVD Kašina
2. DVD Odranski Obrež
3. DVD Kašina Gornja


Žene B
1. DVD Lužan
2. DVD Vidovec
3. DVD Odranski Obrež


Muški A
1. DVD Glavničica
2. DVD Blaguša
3. DVD Kašina


Muški B
1. DVD Odranski Obrež
2. DVD Blaguša
3. DVD Lužan

Poveznica na slike

DR

Najnovije objave: " Natjecanja"

Prikaži sve