Natjecanja 11. Lipanj 2018.

Natjecanje u ZSIV

Natjecanje u ZSIV

Natjecanje je održano tijekom cijelog dana u nedjelju 10. lipnja na terenima Zagrebačkih otpadnih voda. Nastupila je 51 desetina operativnih vatrogasaca iz VZ Grada Zagreba i JVP Grada Zagreba. Vatrogasci su se natjecali u više disciplina u skladu sa dostavljenim propozicijama te u disciplini iznenađenja. Tako su savladavali postavljene prepreke uz ispunjavanje raznih zadataka. Zadano vrijeme za izvođenje zadataka bilo je određeno u trajanju od 8 minuta, a suci na stazi kontrolirali su da su sve discipline i svi zadaci savladani u skladu sa propozicijama. Po završetku prvog dijela šest vatrogasaca sudjelovalo je u disciplini iznenađenja. Tu je bilo potrebno uz korištenje hidrauličkih alata lopticu provesti kroz labirint na metalnoj pločevini. Za tu atraktivnu disciplinu bilo je zadano vrijeme od 5 minuta.
Vatrogasna društva organizirala su sama prijevoz natjecatelja dok je prehrana za sve sudionike bila organizirana u restoranu uz teren ZOV-a.
Na zatvaranju natjecanja i proglašenju rezultata bio je nazočan gradonačelnik Milan Bandić koji se je tom prilikom obratio sudionicima natjecanja. Nazočni su bili naravno i dužnosnici VZ Grada Zagreba: predsjednik Zlatko Križanić, zapovjednik Javor Lozar, tajnik Damir Vlahović te nekolicina članova Upravnog odbora Zajednice. Kontrolor natjecanja bila je Katica Valečić te je zaključeno da je cijelo natjecanje provedeno u najboljem redu. I gradonačelnik Bandić i predsjednik Križanić u svojim su prigodnim riječima apostrofirali jedinstveno vatrogastvo Zagreba, koje je pokazano na ovom natjecanju, kao i na dvije velike vatrogasne intervencije predhodnog dana, kada su Zagrebački vatrogasci gasili požare rame uz rame.

Gradonačelnik Bandić uručio je medalje i pehar najboljim desetinama:
1. JVP Grada Zagreba
2. DVD Blaguša
3. DVD Hrašće

Rezultati ntjecanja

Poveznica na slike

DR

Najnovije objave: " Natjecanja"

Prikaži sve