Natjecanja 14. Travanj 2014.

Kviz natjecanje vatrogasne mladeži

Ovogodišnje kviz natjecanje vatrogasne mladeži VZ Grada Zagreba održano je u subotu 12. travnja na terenima Zagrebačkih otpadnih voda. Natjecatelji su bili podijeljeni u tri kategorije tako da je u kategoriji djece 6-10 godina nastupilo 19 ekipa, u kategoriji mladeži 10-14 godina nastupilo je 56 ekipa, dok je u kategoriji mladeži 14-18 godina nastupilo 49 ekipa. Natjecanje je provedeno na za to pripremljenim poligonima, a prehrana svih sudionika organizirana je u restoranu Zlatna medalja u sklopu terena ZOV-a. Natjecanje je pripremilo Povjerenstvo za djecu, mladež i natjecanja, a sudili su suci VZGZ. Rukovoditelj natjecanja bio je zapovjednik VZ g. Javor Lozar.

Na natjecanju su postignuti slijedeći rezultati:

Kategorija djece 6 – 10 godina
1. DVD Lužan I
2. DVD Sesvetski Kraljevec
3. DVD Kašina Gornja

Kategorija mladeži 10 – 14 godina
1. DVD Granešina IV
2. DVD Hrašće I
3. DVD Granešina V

Kategorija mladeži 14 – 18 godina
1. DVD Kašina
2. DVD Granešina I
3. DVD Resnik – Zagreb II

Istaknuti treba da je na ovogodišnjem kviz natjecanju iz pojedinih društava nastupilo više ekipa pa je tako najviše nastupilo iz:
DVD Dankovec 9,
DVD Dragonožec 8,
DVD Lužan 8,
DVD Granešina 7,
DVD Hrašće 7,
DVD Vidovec 6 ekipa,

Najbolje rezultate postigao je DVD Granešina sa ukupno osvojena tri pehara.

Na proglašenju rezultata bili su nazočni: gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić te dužnosnici VZ Grada Zagreba: predsjednik g. Zlatko Križanić, tajnik g. Damir Vlahović i članovi Upravnog odbora, koji su pobjedničkim ekipama uručili medalje i pehare za prva tri mjesta po kategorijama.

Poveznica na slike sa natjecanja

DR

Najnovije objave: " Natjecanja"

Prikaži sve