Natjecanja 09. Travanj 2017.

Kviz natjecanje mladeži VZGZ

U subotu 8. travnja na terenima ZOV-a održano je kviz natjecanje djece i mladeži VZ Grada Zagreba. Na natjecanju je nastupilo 630 članova mladeži zagrebačkih vatrogasnih društava. Natjecatelji su razvrstani u tri kategorije bez obzira na spol. Tako je u kategoriji 6-10 godina nastupilo 16 desetina, a u najbrojnijoj kategoriji 10-14 nastupilo je 49 desetina, dok je u kategoriji 14-18 godina nastupilo 39 desetina. Najmlađi su se natjecali u slaganju pazli, pronalaženju i prenošenju dijelova vatrogasne opreme zavezanih očiju te popularnoj gusjenici. Kategorija mladeži 10-14 godina odgovarala je na pitanja u kvizu znanja, vezanju vatrogasnih vezova te brzom oblačenju vatrogasnog intervencijskog odijela. Najstariji su vezali čvorove, razvlačili i pospremali cijevnju prugu te postavljali usisni vod.

Tijekom dana natjecanje su obišli predsjednik VZ Grada Zagreba g. Zlatko Križanić, zapovjednik JVP Grada Zagreba g. Siniša Jembrih te pročalnik gradskog Ureda za hitna stanja g. Pavle Kalinić sa suradnicima. Na natjecanju je bio nazočan tajnik VZ g. Damir Vlahović te članovi Upravnog odbora Zajednice. Samo natjecanje organiziralo je i provelo Povjerenstvo VZGZ za mladež, djecu i natjecanja te stručna služba Zajednice, a pravdu su djelili zagrebački vatrogasni suci.

Prilikom zatvaranja natjecanja nazočnima su se obratili te podjelili medalje i pehare najboljim desetinama zamjenik predsjednika Zajednice g. Neno Gložinić, zapovjednik Zajednice g. Javor Lozar i predstavnik JVP Zagreb g. Mario Fabijanić

Na natjecanju su postigli slijedeći rezultati:


Kategorija 6-10 godina
1. DVD Lužan
2. DVD Belovar I
3. DVD Sesvetski Kraljevec


Kategorija 10-14 godina
1. DVD Vidovec III
2. DVD Blaguša I
3. DVD Lužan I


Kategorija 14-18 godina
1. DVD Lužan I
2. DVD Lužan II
3. DVD Granešina II

Poveznica na slike

DR

Najnovije objave: " Natjecanja"

Prikaži sve