Natjecanja 18. Travanj 2016.

Kviz natjecanje mladeži 2016.

Kviz natjecanje vatrogasne djece i mladeži VZ Grada Zagreba održano je u subotu 9. travnja. 2016. godine na terenima Zagrebačkih otpadnih voda s početkom u 8 sati. Organizaciju natjecanja provelo je Povjerenstvo za djecu, mladež i natjecanja u koordinaciji sa zapovjednikom Zajednice g. Javorom Lozarom, koji je bio rukovoditelj natjecanja i tajnikom Zajednice g. Damirom Vlahovićem.
Na samom natjecanju nastupilo je ukupno 98 natjecateljskih ekipa:
Kategorija 6 – 10 godina 18 ekipa
Kategorija 10 – 14 godina 44 ekipa
Kategorija 14 – 18 godina 36 ekipa
U realizaciji samog natjecanja sudjelovalo je ukupno 58 članova tehničkog osoblja, te 17 sudaca VZGZ-a. Prehrana za natjecatelje, tehničko osoblje i vatrogasne suce dogovorena je u restoranu Zlatna medalja na terenima ZOV-a.
Proglašenje pobjednika održano je u 16 sati, pri čemu su dodjeljene nagrade za tri prvoplasirane ekipe u svim kategorijama. Na proglašenju su bili nazočni zamjenik predsjednika VZGZ-a g. Neno Gložinić, izaslanik Gradonačelnika i pročelnik Ureda za hitna stanja Grada Zagreba g. Pavle Kalinić sa suradnicima, zapovjednik VZGZ-a g. Javor Lozar, tajnik VZGZ-a g. Damir Vlahović te članovi Upravnog odbora g. Ljudevit Ivatek, g. Darko Mužic, g. Stjepan Comabj, g. Stjepan Kenfelja. Ispred JVP-a Grada Zagreba g. Tomislav Resman. Protokol proglašenja vodila je gđica Martina Balog-Matak, a himne je izvela limena glazba DVD-a Moravče. Svim natjecateljima i ove godine dodjeljene su medalje za sudjelovanje.

Na natjecanju su postignuti slijedeći rezultati:
Kategorija 6 – 10 godina
1. Belovar
2. Blaguša
3. Kašina Gornja


Kategorija 10 – 14 godina
1. Blaguša
2. Vidovec II
3. Dragonožec


Kategorija 14 – 18 godina
1. Blaguša I
2. Blaguša II
3. Resnik-Zagreb

Poveznica na slike

DR

Najnovije objave: " Natjecanja"

Prikaži sve