Vijesti 04. Srpanj 2020.

Medalja Grada zagrebačkim vatrogascima

Gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić, dodijelio je na obilježavanju Dana grada Zagreba Medalju Grada Zagreba Vatrogasnoj zajednici Grada Zagreba.

Hvala svim članovima dobrovoljnih vatrogasnih društava naše Zajednice, koji su zajedno sa kolegama vatrogascima Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, zajednički, kao i uvijek, sudjelovali na svim većim intervencijama i pridonijeli dobivanju ovog velikog priznanja.

Vatrogastvo u našem Gradu je jedinstveno. Profesionalni i dobrovoljni vatrogasci su osposobljeni da zajednički sudjeluju na svim intervencijama, te time pomognu našim sugrađanima, što je bilo vidljivo i na slučaju kada je naš Grad zadesio katastrofalni potres.

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba je kao uvijek kod takvih intervencija gdje je potreban veći broj vatrogasaca, zapovijedala i koordinirala svim profesionalnim i dobrovoljnim vatrogascima koji su sudjelovali ili bili u pripravnosti.

Čestitamo i Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba, članici Zajednice, kojoj je Gradonačelnik također dodijelio Medalju Grada Zagreba, na prijedlog Vatrogasne zajednice Grada Zagreba.

Predsjednik Zajednice: Zlatko Križanić

Najnovije objave: " Vijesti"

Prikaži sve