Vijesti 22. Svibanj 2024.

Kaufland donirao 250.000,00 eura dobrovoljnim vatrogasnim društvima

Dana 21. svibnja u dvorištu Državne vatrogasne škole na Ksaveru svečano je obilježen početak suradnje Kauflanda i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz RH.

S ponosom ističemo kako će 11 dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice Grada Zagreba primiti donaciju od po 5.000,00 EUR , a to su sljedeća društva: Hrelić, Dubrava, Sesvete, Granešina, Sveta Klara, Blato-Zagreb, Prečko, Kustošija, Jarun, Bukovac i Maksimir.

Predstavnici spomenutih DVD-a ovom prilikom preuzeli su plakete za izrazit doprinos promidžbi dobrovoljnog vatrogastva koje dodjeljuje Hrvatska vatrogasna zajednica.

Zamjenik zapovjednika za dobrovoljno vatrogastvo Grada Zagreba gospodin Drago Ruga također je primio spomenutu plaketu.

Za potrebe kampanje, izrade plakata, snimanje reklame i videa za društvene mreže angažirani su pripadnici spomenutih društava, a jedna od glavnih uloga u reklami i na promo plakatu tvrtke Kaufland pripala je članu Upravnog odbora Vatrogasne zajednice Grada Zagreba gospodinu Ediju Povrženiću.

Ovim putem zahvaljujemo Kaufland Hrvatska na društveno odgovornom poslovanju i što su prepoznali značaj dobrovoljnog vatrogastva za Republiku Hrvatsku.

Galerija

Najnovije objave: " Vijesti"

Prikaži sve