Intervencije 06. Siječanj 2015.

Snježna kraljica

U spektaklu koji je održan u dva dana organizirano je više natjecanja u skijaškoj disciplini slaloma. Tako su u nedjelju, 4. siječnja, održane dvije vožnje ženskog, te nakon toga paralelni slalom skijaških legendi. U utorak, 6. siječnja, održane su dvije vožnje atraktivnog natjecanja u muškom slalomu, u kojem je uz naše predstavnike nastupio i naš sugrađanin olimpijac Ivica Kostelić.

Kao i uvijek do sada, vatrogasci su bili zaduženi za vatrogasno osiguranje, u kojem su sudjelovali s jednim navalnim vozilom, dva vozila šumar, dva terenska i zapovjednim vozilom. Ukupno je bilo uključeno 26 vatrogasaca iz sastava JVP Grada Zagreba te DVD-a Bijenik, Blaguša, Gračani, Kačina, Šestine i Zagreb. Zapovjednik osiguranja bio je zapovjednik postaje Siniša Jembrih i njegov zamjenik Tomislav Tometić. Osiguranje je trajalo prvog dana od 6:30 do 19:00, a drugog dana od 10:30 pa sve do 22:00 sata.

I ovaj povjereni zadatak zagrebački vatrogasci besprijekorno su izvršili, unatoč više od 12 sati provedenih na negativnim temperaturama na otvorenom uz snježnu stazu.

DR

Najnovije objave: " Intervencije"

Prikaži sve