In memoriam 30. Rujan 2015.

Stjepan Vincek 1927. – 2015.

Dana 22. rujna 2015. godine preminuo je g. Stjepan Vincek, vatrogasni veteran i najstariji član DVD-a Gračani.
Gospodin Vincek rođen 23. listopada 1927. godine u Gračanima. U rad DVD-a Gračani uključio se još kao mladić 1946. godine te je od tada pa sve do posljednjeg dana aktivno radio u društvu. Kao vrstan automehaničar godinama je održavao naša vatrogasna vozila. U vatrogastvu je stekao zvanje vatrogasnog časnika te je obnašao mnoge dužnosti u društvu. Više desetaka godina bio je član Upravnog, a zatim Nadzornog odbora te je u jednom mandatu obnašao funkciju dopredsjednika društva, a više je godina bio i predstavnik društva u Skupštini VZ Grada Zagreba. Po završetku obnašanja tih funkcija imenovan je počasnim predsjednikom DVD-a Gračani.
Za svoj predani rad u vatrogasnoj organizaciji primio je više priznanja od DVD-a Gračani, Vatrogasne zajednice Grada Zagreba i Hrvatske vatrogasne zajednice koja mu je dodijelila najviše vatrogasno priznanje za životno djelo povelju i plaketu s likom Mirka Kolarića.
Zbog svega ti zahvaljujemo još jednom na svemu što si radio na dobrobit našeg društva i naših Gračana te ćeš nam stoga ostati u trajnom sjećanju kao predani vatrogasac i dobar prijatelj.
Neka ti je velika hvala i vječna slava.
Članovi DVD-a Gračani

Najnovije objave: " In memoriam"

Prikaži sve