In memoriam 04. Listopad 2014.

August Koren 1933. – 2014.

Dugogodišnji član i predsjednik Nadzornog odbora DVD-a Gračani gospodin August Koren preminuo je u bolnici u ponedjeljak 4. veljače 2014.
Gospodin Koren rođen je 9. travnja 1933. u mjestu Ključ u Hrvatskom zagorju, gdje je završio osnovno obrazovanje. Školovanje i životni put nastavio je u Zagrebu gdje je stekao mirovinu u tvrtki Lipa na radnom mjestu direktora. Nastanivši se u prigradskom naselju Gračani postao je vrlo aktivan, pa je tako obnašao dužnost mjesnog odbornika i matičara te predsjednika mjesne zajednice Gračani. U DVD-Gračani učlanio se je davne 1976. godine te je u društvu od toga dana sve zadatke i povjerene dužnosti izvršavao savjesno i predano. Godinama je obnašao dužnost člana Upravnog i Nadzornog odbora, a rad u društvu aktivno je nastavio i kao vatrogasni veteran, pa je tako posljednju godinu bio izabran na dužnost predsjednika Nadzornog odbora DVD-a Gračani. Za svoj predani rad u vatrogasnoj organizaciji primio je više priznanja od DVD-a Gračani, Vatrogasne zajednice Grada Zagreba i Hrvatske vatrogasne zajednice.
Dragi Auguste zahvaljujemo ti na svemu što si radio na dobrobit našeg društva. Ostati ćeš nam u trajnom sjećanju kao vatrogasac i prijatelj.
Neka ti je velika hvala i slava.
Članovi DVD-a Gračani

Najnovije objave: " In memoriam"

Prikaži sve