In memoriam 25. Ožujak 2016.

ZDRAVKO VUGRINEC 1982. – 2016.

Dana 20. veljače 2016. godine preminuo je naš vatrogasac Zdravko Vugrinec u 33. godini života. Vatrogasci Zagreba ostali su bez istinskog vatrogasca, iskrenog i časnog čovjeka.
Zdravko Vugrinec, zvani Vugra, rođen je 8. ožujka 1982. godine. Svoj vatrogasni poziv započeo je kao član vatrogasne mladeži DVD-a Zagreb, a 01.04.2008. počinje raditi kao profesionalni vatrogasac u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba. Svojom aktivnošću, voljom i znanjem isticao se u radu, na sportskim natjecanjima i izvršavanju svih zadataka.
S voljom je prenosio svoje znanje na najmlađe i kao takav u jednom periodu bio i voditelj vatrogasne mladeži u DVD-u Zagreb u kojem je u jednom mandatu obnašao i dužnost zamjenika zapovjednika. Godine 2009. stekao je zvanje za vatrogasnog Časnika 1. klase. Odlikovan je brončanom medaljom 2005. godine.
Unatoč teškoj i dugoj bolesti bio je dio nas i nadasve borac, čime pokazuje svoju vrlinu i humanost prema vatrogasnome pozivu. Mi ćemo ga zauvijek pamtiti kao najjačeg i najveselijeg među nama.
Vječno ti hvala za sve što si činio!

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba
DVD Zagreb

Najnovije objave: " In memoriam"

Prikaži sve