Medalja Grada Zagreba vatrogascima

Gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić dodijelio je na obilježavanju Dana grada Zagreba, Medalju Grada Zagreba Vatrogasnoj zajednici Grada Zagreba.

Hvala svim članovima dobrovoljnih vatrogasnih društava naše Zajednice, koji su zajedno sa kolegama vatrogascima Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, zajednički, kao i uvijek, sudjelovali na svim većim intervencijama i pridonijeli dobivanju ovog velikog priznanja.

Vatrogastvo u našem Gradu je jedinstveno. Profesionalni i dobrovoljni vatrogascu su osposobljeni da zajednički sudjeluju na svim intervencijama, te time pomognu našim sugrađanima, što je bilo vidljivo i na slučaju kada je naš Grad zadesio katastrofalni potres.

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba je kao uvijek kod takvih intervencija gdje je potreban veći broj vatrogasaca , zapovijedala i koordinirala svim profesionalnim i dobrovoljnim vatrogascima koji su sudjelovali ili bili u pripravnosti .

Čestitamo i Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba, članici Zajednice, kojoj je Gradonačelnik također dodijelio Medalju Grada Zagreba, na prijedlog Vatrogasne zajednice Grada Zagreba.


Predsjednik Zajednice: Zlatko Križanić
Objavljeno 4.6.2020


Vijesti iz društava


Bespilotna letjelica
Objavljeno 28.6.2020

2. Zagrebačka vatrogasna utrka
Objavljeno 3.6.2020

Odana počast osnivačima
Objavljeno 17.5.2020

Gračanci darovali krv
Objavljeno 18.4.2020

Članice na webu